Ínyencségek tárháza

2023.04.13. 14:00

Szombaton újra Kincses Kert lesz a kempingben

A megszokott és keresett finomságokkal, de újdonságokkal is találkozhatnak április 15-én, szombaton, délután 14 órától a Dunai Kincses Kert termelői és kézművespiac látogatói a dunaújvárosi kempingben – közölték a szervezők.

DH

Májusban és júniusban is lesz termelői piac Fotó: SzZsE

A Szalki-szigeti piac mostantól nyári „üzemmódban” indít, délután két órakor nyitja meg kapuit. Az áruválasztékban már a ballagási szezonra és az anyák napjára készülődve is találhatnak számos ajándékötletet a vevők: mind-mind magyar kézműves termék a kerámiáktól a bőrdíszműárukig, a különleges illatszerektől az egyedi ékszerekig. Emellett egyre több friss zöldség és virág, valamint sok finom élelmiszer is várja a vásárlókat. Újdonság lesz például a retró házi sütemények kínálata vagy a saját készítésű, szárított zöldség- és fűszerkeverékek. Az elszabadult élelmiszerárak mellett egyre fontosabb szempont, hogy minőségi alapanyagokból készült élelmiszerek szerepelnek az árusok felhozatalában, amelyek kisüzemi körülmények között itt a környéken készülnek, hagyományos módszerekkel és szinte teljes mértékben mentesek az adalékanyagoktól. 

Aki esetleg nem tud most szombaton ellátogatni a termelői piacra, május 13-án és június 24-én is megteheti majd – áll a szervezők szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában