Nőnap

2023.03.10. 13:00

Tiszteletünk és szeretetünk kitartó a nők iránt

Horváth László

Márok Csaba polgármester köszöntötte a hölgyeket Fotók: Horváth László / Dunaújvárosi Hírlap

Március 8-án, szerdán délután a zsúfolásig telt Kiss Kálmán Művelődési Ház színháztermében Márok Csaba, Mezőfalva polgármestere köszöntötte a megjelenteket a nemzetközi nőnap alkalmából. Beszédében kihangsúlyozta, a nőkre nem csak ezen a napon, de az év minden napján gondolnunk kell, hiszen ők azok, akik összetartják a családot. 

Meggyes Csaba énekes remek hangulatot varázsolt műsorával 

Ők azok, akikre minden körülmények között számítani lehet, legyen az munka, nevelés, ünnepek, jeles évfordulók észben tartása, rendezése. Fontos szerepük van a családi tűzhely melegen tartásában, a betegségek idején és minden, a családi élethez kötődő eseménynél. Vigyázzunk tehát rájuk, mert ők törékenyek, könnyen sebezhetőek, ugyanakkor nagyon értékesek. Éppen ezért naponta apró gesztusokat kell tennünk. Dicsérjük őket, a szép frizurájukat és ruhájukat, vagy csak egyszerűen a kinézetüket – hallottuk egyebek között az ünnepi beszédben. 

A mezőfalvi nőnapi köszöntő után Meggyes Csaba énekes műsorát hallhatta a közönség, és az ismert dalokat együtt is énekelte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában