Idén először

2023.02.15. 13:00

Találkozzunk szombat délután a Kincses Kertben!

duol.hu

Dunai Kincses Kert Termelői Piac Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő

Február 18-án, szombaton délután 13 órától ismét megnyitja kapuit a dunaújvárosi kemping területén, a Szalki-szigeten a Dunai Kincses Kert Termelői és Kézműves Piac. Egyaránt találkozhatnak majd a vásárlók a visszatérő, jól ismert árusokkal, de számos újdonsággal is. 

A tavasz közeledte érződni fog az árukínálaton, és a kézművesek közül többen már húsvéti ajándékokat, dekorációkat is kínálnak. Újdonság lesz az Erősch Chili Labor új terméke, a „Szabadstrandi csemege” fantázianevű édeskés, enyhén csípős paprikalekvár, ami itt, a februári piacon kerül első alkalommal a nagyközönség elé. A tradicionális, kovászos pékáruk rajongói megtalálhatják a Szabi, a pék készítette finomságokat, és természetesen sajtokból, lekvárokból, mézekből, húskészítményekből is széles lesz a választék.

A szervezők közösségi oldalunkon már közzétették az idei év első félévének további piaci alkalmait is: a februári vásárt követően március 18-án, április 15-én, május 13-án és június 24-én nyitja meg kapuit a Dunai Kincses Kert a kempingben.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában