Baleset

2023.01.10. 18:50

Nem kímélte a parkoló autót

duol.hu

Fotó: olvasó

Vélhetően az erős szél és az esőzés miatt dőlt ki egy fa Dunaújvárosban az Esze Tamás utcában kedden késő délután. A képek alapján jól látható, hogy egy fehér parkoló autóra borult a földből gyökerével együtt kicsavarodott fa. A katasztrófavédelem munkatársai nyomban a helyszínre siettek és elhárították a további balesetveszélyt. Úgy tudjuk személyi sérülés nem történt.

Frissítés

Az esettel kapcsolatban Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados, a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője tájékoztatta szerkesztőségünket:

- 2023. január 10-én délután negyed négykor riasztották a dunaújvárosi hivatásos tűzoltókat az Esze Tamás utcába.  A viharos erejű szélben egy fa kidőlt, maga alá temetett egy parkoló személygépkocsit, egy másikat pedig megrongált. A város hivatásos tűzoltói a fát motoros láncfűrésszel feldarabolták, majd félrerakodták. Személyi sérülés nem történt.

Több helyen okozott kárt a szél

A Vasmű úton egy üzlethelyiség bejárata fölötti reklámtábla rongálódott meg és három méter magasan lógott. A balesetveszélyt itt is a város hivatásos tűzoltói szüntették meg.

Csákváron a Dózsa György utcai kereszteződést zárta le egy útra dőlt fa. A helyi önkéntes tűzoltók érkeztek ki elsőként, akik motoros láncfűrésszel feldarabolták a fát, majd a székesfehérvári hivatásos tűzoltókkal közösen lerakodták az útról.  Személyi sérülés itt sem történt.

 
 

 

 
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában