Még december 29-én is tartanak edzést

2022.12.27. 15:00

A sportársakkal közös ünneplés összekovácsol

Dunaújváros - A rendszeresen végzett testedzés a gyermekek számára különösen fontos. Ezért a Dunaújvárosi Központi Sportegyesület birkózó-szakosztályának ovis birkózói az ünnepi időszakban is tartanak edzést.

Török Tímea

Az ünnepséggel nem ért véget az év, 29-én még lesz edzés

December 19-én a Béke városrészi, Gurics Györgyről elnevezett birkózóközpontban tartották a legifjabb sportolók karácsonyi ünnepségét. Elsőként Asztalos Bálintnak, a korcsoport edzőjének vezetésével a 3 és 6 év közötti gyerekek összevont edzésére került sor. Majd a tréner invitálására a központ étkezőjébe már a gyerekek és szüleik együtt érkeztek és ott folytatták az ünneplést a szépen terített asztalok mellett. Az édesség és az üdítő mellett egy kedves szülő jóvoltából pizza is került az asztalra. 

Asztalos Bálint mellett, Szűcs István is szót kért Fotók: a szerző

Mint ilyenkor szokásos, több, emelkedett hangvételű köszöntő elhangzott. Asztalos Bálint edző mellett kedves szavakat mondott a szakosztály új elnöke, Szűcs István is. A szülők közül is többen kihasználták az ünnepi alkalmat, hogy köszönetüket fejezzék ki, mint elmondták, ilyen korban a gyerekek nem elsősorban sportot, hanem edzőt választanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában