Harmincöt-negyven fogat áll rajthoz

2022.09.15. 14:26

Perkátán rendezik a megyei bajnokság döntőjét

A megye legjobbjai mérik össze tudásukat a perkátai kastélykertben, ahol szeptember 17-én, szombaton rendezik meg a Fejér megyei C-kategóriás fogathajtó bajnokság döntőjét - írja, a Feol.hu.

Héjj Vivien/feol.hu

Vezető képünk illusztráció Fotó: Gazdag Mihály GM Kelet-Magyarország

Fotó: Gazdag Mihály

A C-kategória egyes- és kettesfogatai mérik össze tudásukat a Fejér megyei bajnokság szombati döntőjében. A verseny első fordulója délelőtt tíz órától kezdődik, a megmérettetésen többségében lipicai, holland és magyar félvér fajták mérik össze ügyességüket a selyba párokkal tarkított pályán.

A délben kezdődő ebédszünethez a jó hangulatot és a talpalávalót élő cigányzene adja a 100 tagú cigányzenekar közreműködésével. A verseny második fordulója délután 13 órától vadászhajtással folytatódik, majd 16 órakor kezdődik a díjkiosztó és a bajnokavatás.

A kastélykertben megrendezett versenyen az előzetes információk szerint 35-40 fogat áll rajthoz. A versenyre szeretettel várják az érdeklődőket, a lovassportok szerelmeseit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában