Közélet

2022.09.12. 10:31

Kolics János Bács-Kiskun Megye Sportjáért Díjban részesült

Tizenöt kategóriában, harminchatan vehették át szombaton Bács-Kiskun megye legrangosabb kitüntetéseit. Az ünnepi közgyűlést Kunszentmiklóson tartották a Megye Napja keretében, csatlakozva a métán híressé vált szentmiklósi fesztiválhoz.

A dunaújvárosi kézilabda legendás edzője vehette át Bács-Kiskun Megye Sportjáért Díjat. A KKC örökös edzője egyedüliként részesült ebben a nem mindennapos elismerésben. Nemzetközi és nemzeti nagyságok jelölteji közül lett megválasztva a megyei közgyűlés kuratóriumának döntése alapján. Kolics János elmondta, hogy élete és pályafutása meghatározója volt az a tizenöt éve, melyet a kalocsai kézilabdának köszönhet. A bajnoki címek és érmek, minden közös siker örök emlék marad. Egyúttal köszönetet mondott hartman János elnöknek, a játékosainak, dr. Filvig Géza polgármesternek, az önkormányzatnak, a szurkolóknak, a támogatóknak és Kalocsának.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában