Dunaújváros

2022.07.21. 08:00

A kétszázból hatvankét asztalt már lefoglaltak

Molnár Emese

Augusztus 20-án lesz a Parázs Varázs a szigeten Fotó: archív

A héten tette közzé az önkormányzat azt a bejegyzést a közösségi oldalán, hogy elkezdődött az asztalfoglalás az augusztus 20-i Parázs Varázs rendezvényre. Ez egy nagy hagyományokkal bíró gasztronómiai program a város életében. Eddig az Alsó-Duna-parton tartották május végén, viszont legutóbb már a Szalki-szigeten szervezték meg, az augusztus 20-i ünnepség részeként. Az össznépi sütögetést idén is így valósítják meg, tehát az állam­alapítás napján lesz a szigeten. A Parázs Varázs rendezvény honlapján lehet asztalokat foglalniuk a családi, baráti csapatoknak. 
Háromféle csomag közül választhatnak a jelentkezők. A legolcsóbb foglalás 6990 forintba kerül, amihez egy sörpad-garnitúrát biztosítanak a szervezők. Nagyobb csomagokat is lehet váltani, 8990, illetve 11 990 forintért, ehhez pluszban egy zsák szén és gyújtós, valamint hat doboz sör jár. A szerdán látott diagram alapján a kétszáz asztalból egyelőre hatvankettőt foglaltak le. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában