Tetszett az árusoknak a piac új helyszíne

2022.06.19. 20:25

A Szalki-szigetről ideiglenesen Rácalmásra költözött a Dunai Kincses Kert termelői vásár

Rácalmás - Ismét Rácalmáson volt a Dunai Kincses Kert termelői piac, vasárnap az árusok és a vásárlók a művelődési ház parkjában adtak egymásnak randevút.

Agárdy Csaba

Fotó: LI

Szilágyi Iréntől, az egyik szervezőtől megtudtuk, csak ideiglenesen hagyták el a dunaújvárosi Szalki-szigetet, az augusztusi szünet után visszaköltözik a Kincses Kert a szigetre. 
– Ötven árus jött el ma délután, és mindenkinek tetszett az új helyszín. Ezúttal újítottunk egy kicsit, dr. Juhász Ferenc félórás harmonikás játékát élvezhettük. Legközelebb július 17-én, vasárnap 16 és 19 óra között lesz kincses kert ugyanitt. 


Ha futottunk egy kört a piacon, láthattuk, hogy sajtosok és a mézesek továbbra is népszerűek, viszont eltűntek a füstölt húsokat árulók, mindössze egy standon vehettünk kolbászt, szalámit, szalonnát. A szörpöt kínálók száma viszont megsokasodott, sokféle kézműves szörpöt vásárolhattunk. 
Ami egy kicsit furcsa volt, hogy jelentkezni lehetett a Kálvin János Református Gimnázium és Általános Iskolába. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában