Dunaújváros

2022.03.03. 09:00

Javában zajlik az Arany-hét programsorozata

Brousil Csaba

Fotó: LI

Ezen a héten rendezik az Arany János Általános Iskolában az Arany-hetet, immáron negyvenedik alkalommal. 

A hétfői programindító diákgyűlésen többek között felavatták az elsős nebulókat, majd a 6.a osztályosok ismertették Arany János életútját. Ünnepélyesen köszöntötték az első félévben kiemelkedő tanulmányi és sporteredményeket elért tanulókat, legvégül pedig közös daltanulásra is sor került. 

Kedden táncházat tartottak az alsó tagozatosoknak, a felsősöknek csocsópartit rendeztek. Szerdán szintén a felsősöknek műveltségi vetélkedőt tartottak, az alsósoknak 40 perc mozgás címmel volt foglalkozás a tornateremben. 

Ma az alsó tagozatos diákokra tanulmányi megmérettetés vár: az elsősöknek betűvető lesz, a második évfolyamosoknak szépolvasó versenyt rendeznek, a harmadik és a negyedik évfolyam tanulóinak pedig észbontó műveltségi vetélkedő. Délután kiállítás nyílik az iskolában, az egész nap pedig a megválasztott diák­igazgató programjának megvalósításáról szól majd. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában