A gyűrű fennmaradt

2022.02.05. 17:00

Újévi nagytakarítás a Petőfi suliban

Amikor még a gyerekek lelkesek és szívesen fognak a kezükbe törlőrongyot, seprűt, vagy bármilyen takarító eszközt, akkor szükséges mindennek teret biztosítani - vallják a Petőfi iskolában.

duol.hu

...mint a kis angyal :D

A közösség honlapja számol be a takarításról:

Ökoiskolaként fontos feladatunk szűkebb és tágabb környezetünk szépítése, élhetőbbé tétele. Ennek egyik elelme, hogy megtanítjuk diákjainknak: gyerekként is nagyon sokat tehetnek mindezért.

Az újév kezdetén, január 24-ével kezdődő héten, alsósaink takarítóeszközöket ragadtak a kezükbe és közvetlen környezetüket, padjaikat, termeiket tisztává varázsolták. Öröm volt nézni vidámságukat, lelkesedésüket, ahogy azon ment a torzsalkodás, hogy a kevés eszközt ki ragadja magához. Rövid idő alatt szebbek lettek a termek, mintha szakember végezte volna és a gyűrű sem esett le az ujjukról. Remek csapatmunka volt!

Bízunk benne, hogy ez a lelkesedésük később is töretlenül megmarad és meg tudjuk őrizni ezt a hagyományunkat - írják a suli honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában