Remekeltek

2022.01.06. 11:00

Gusto és Gucci ezúttal Európa-sikereket ért el

Körmendi Erzsébet

Gucci második helyezett lett az Európa-kiállításon

Előszállás - Múlt év végén, december 29. és 31. között rendezte meg a Magyar Kennel Klub, a MEOE Szövetség az Európa Kutyakiállítást Budapesten, a Hungexpo területén, lehetővé téve, hogy tenyésztők, érdeklődők és küllembírák egyaránt részesei lehessenek egy csodálatos kynológiai eseménysorozatnak. 

A kiállításon az előszállási Mogyoródi Tamás is részt vett bokszerkutyáival. Háromból kettő ért el remek eredményt. Gusto, a csíkos kan negyedik lett, Gucci, a csíkos szuka pedig a dobogó második helyén zárta a versengést. 

Egyedülálló, hogy egyazon alomból világversenyen két eb is bekerüljön a legjobbak közé. Ám december közepén mégis hírül adhatta lapunk, hogy Mogyoródi Tamás megélhette ezt a csodát: az ATIBOX Világgyőztesek Kiállításán sárga szukája, Gréta, korcsoportjában első lett, testvére, Gucci, pedig a csíkosak között harmadik helyezést ért el. Az elmúlt 26 év alatt több Champion-kutya született Tamásnál. Már 2002-ben is volt negyedik helyezett kutyája az említett ATIBOX-on, most pedig újabb, európai sikerekkel büszkélkedhet. 

Gusto negyedik lett a Budapesten megrendezett versenyen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában