Szabadidejében jégkorongozik

2022.01.05. 20:00

A Miss Hungary kampányarca volt Horváth Lilla

A 31. Miss Hungary 2021. Nemzeti Szépségverseny és Királynőválasztás döntőjét Gödöllői Királyi Kastély Lovardájában rendezték meg december 4-én. A dunaújvárosi Horváth Lillát a rendezvény kampányarcának kérték fel, boldogan számolt be tapasztalatairól, arról hogy milyen volt egy nemzetközi stábbal dolgozni.

Varga Zsófia

A pandémia miatt 2020-ban a versenyt nem tudták megrendezni, amit nagyon sajnálok. Ebben az időszakban nem tétlenkedtem, mert a továbbtanulásra koncentráltam, hiszen a középiskolai felvételi ott állt még előttem. Mivel kéttannyelvű iskolába szerettem volna jelentkezni, azért az iskolai eredményeimnek nagyon jóknak kellett lenniük, mesélt a szépségverseny előtti időszakról Lilla. Gyerekkori álmom volt, hogy jégkorongozzak, a tanulmányaim miatt sajnos nem jutott rá időm. Megbeszéltem a szüleimmel, ha bejutok abba a középiskolába, ahova a legjobban szeretnék menni, akkor járhatok edzésekre. Most már igazolt sportoló vagyok és az Angels csapatában játszom. A lovaglás továbbra is az életem része maradt, ezt a sportot is ugyanúgy szeretem, mint korábban. 

Fotók: Nicolas Delafreya

A La Burrata Mozzarella és a Miss Hungary szépségverseny kampányarcának kértek fel, amire boldogan igent mondtam. A reklámforgatás és a fotózás nagyon jó hangulatban telt, jól éreztem magam, sok tapasztalatot szereztem. Nemzetközi stábbal dolgoztam, hiszen az olasz szponzor, a francia kreatív rendező, a fotós és a magyar reklámfilmes egyedi ötlete tette izgalmassá a közös munkát.  Az elkészült reklámanyagot sajtókonferencián mutatták be először, majd a Miss Hungary szépségverseny reklámfelületein az én arcom fogadta a vendégeket, emlékezett vissza Lilla. A sajtótájékoztatón különleges élményben volt részem, mozzarella sajtot formázhattam kézzel, nem is gondoltam volna, hogy mennyi mindent lehet belőle készíteni, elefántot és gyűrűt is alkottunk belőle.  A szépségverseny döntője előtti este gálavacsorára voltunk hivatalosak, ahol találkozhattam a versenyzőkkel. A döntő napján egész nap a helyszínen tartózkodtunk, segítettük a terem díszítésben, lélekben ott voltunk a lányokkal. 

Ott voltam velük az öltözőben, miközben lázasan készültek a versenyre, bíztattam őket. Nagyon tetszett, hogy a történelmi helyszín szelleméhez igazodva konzervatív, elegáns és látványos bemutató volt, összegezte Lilla a döntő eseményeit. Megfogott, hogy a Gödöllői Királyi Kastélyhoz méltóan nem volt fürdőruhás bemutató, szakítottak az előző évek hagyományával. A jövőbeli tervekről csak annyit árult el, hogy most a tanulás az első számára, ha adódik olyan lehetőség, akkor élni fog vele. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában