Dunaújváros

2021.12.30. 10:00

Újabb adománycsomagok

Molnár Emese

Tran Duc My, dr. Székely Károly és Barta Endre

Fotó: Zsedrovits Eniko

Karácsonyi adományok címen hirdetett sajtótájékoztatót az önkormányzat szerdán. Az esemény apropóját a Tomi Vegyesbolt újabb felajánlása adta. Az üzlet tulajdonosa, Tran Duc My egy kisteherautóval hozta a szállítmányt a Városháza térre, egyebek között tisztasági és tisztítószereket, édességet, amiket Barta Endre alpolgármester és dr. Székely Károly, a szociális, egészségügyi és lakhatási bizottság elnöke fogadott. 

 

Barta Endre hálával és köszönettel szólt a támogatásért. Mint mondta, a mindannyiunk által Tomiként ismert vállalkozó ezúttal mintegy hatszázezer forint értékben ajánlott fel adományt. Legutóbb az Útkeresés Segítő Szolgálatnál is járt, és a mostani támogatásban is rászoruló családok fognak részesülni. Az alpolgármester részletezte, hogy a különféle felajánlott termékekből kisebb csomagokat állítanak majd össze, amelyeket a tizennégy önkormányzati képviselő fog eljuttatni nehéz sorsú polgároknak. 

 

Hozzátette, hogy még december 30-ig gyűjtik a főtéren az adományokat az állatmenhelyek számára is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában