adomány

2021.12.19. 08:00

Támogassa a Jószolit, most egy órát is nyerhet!

Az egyik órás facebook csoportban többször ajánlottak már fel órát jótékony célra. Most dunaújvárosi célpontja van az akciónak, a Jószolgálati Otthon Közalapítvány.

Markovics Márk a klub adminisztrátora dunaújvárosiként szeretett volna az órakollekciójából egy szép példányt felajánlani egy helyi szervezetnek. A szabály rettentően egyszerű, mindenki részt vesz a sorsolásban, aki ezer forint értékű összeggel támogatja az intézményt. Ezt az összeget a Jószoli bankszámlájára kell utalni és a felhívás alatt igazolni a tranzakciót.  Az aukció tárgya egy Casio GD-400-4ER vörös szépség, melyet a sorsolás győztese december 22 után, azaz a licit zárását követően kaphat kézhez - írja a csoportban. 

 

Megkeresésünkre elmondta, hogy a tavalyi évben a csoport egyik törzsgárdás tagja a szegedi gyermekklinika onko-hematológiai osztályának szervezett egy licitet, szintén saját felajánlásból, ami elég jó eredménnyel zárult. Az idei évben úgy érezte, hogy most már nem csak háttértámogatóként szeretne részt venni ezekben a kezdeményezésekben. Ezért ajánlotta fel licitre a szeretett karóráját. 

 

Az akció azért jó, mert úgy támogathatunk egy dunaújvárosi intézményt, hogy esélyt kapunk ezáltal egy remek óra megszerzésére. 

A felajánott óra. Igazán szép darab...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában