Kerisek

2021.11.01. 15:00

Arany fokozat Siófokon

Hatalmasat mentek a végzős loggerek az idei első nagyobb versenyen. A részletekről a DSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola ír a közösségi oldalán:

duol.hu

Siófokhoz sokunkat szép emlékek fűznek. Persze nemcsak a Balatonon töltött nyarakra, a sajtos-tejfölös lángosra vagy a giccsbe hajló naplementékre gondolunk, hanem a vendéglátó és kereskedő vonalon rendezett versenyekre, amikről különdíjakkal, első helyezésekkel és megannyi élménnyel tértek haza tanulóink és oktatóink az elmúlt évek során. A jó széria idén is folytatódott: másfél év „hallgatás” után végzős loggereink végre lehetőséget kaptak, hogy visszatérjenek a siófoki Krúdy-ba és megmutassák, az online oktatás sem telt haszontalanul számukra. A logisztika-pénzügy-kereskedelem témaköreit érintő versenyen közösen kellett megálmodniuk egy társasjátékot, amit az infláció-jelenség ihletett, valamint végig kellett haladniuk egy „akadálypályán”, ahol az állomások mindegyikén egy, a pénzügy világát érintő feladatot kellett megoldaniuk. Nagyon büszkék vagyunk Kocsis Andreára, Simon Líviára és Varga Rebekára, akik elnyerték az arany fokozatot, a megmérettetés első helyezését. Ezúton gratulálunk Nektek és a felkészülést segítő kollégánknak, Nagyné Erdős Zsuzsanna Tanárnőnek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában