köszöntés

2021.10.04. 07:00

Fontos és megbecsült tagjai a közösségnek!

A szépkorúakat Vargáné Kaiser Katalin, Nagyvenyim polgármestere köszöntötte az idősek napján

Bajusz György

Az Operett Voices művészei, Peller Károly, Várnai Adrienn, Karányi Péter Fotó: muvhaz.nagyvenyim.hu

A nagyvenyimi szépkorúakat a település önkormányzata nevében Vargáné Kaiser Katalin polgármester köszöntötte az idősek napján. Elismerését fejezte ki példaadó összetartásukért, tevékeny közösségi részvételükért. Köszönetet mondott a helytállásért, amellyel nyugdíjasként is családjukat erősítik.

Az elzártság, az egyéni és közös veszteségek után megnyugtató látni a barázdált, ismerős arcokat, jó együtt lenni, és különösen szívmelengető azokkal lenni, akik az élet viharai közt is képesek megőrizni jókedvüket, emberségüket, együttérzéssel és megbecsüléssel fordulnak egymás felé.

Azt kívánom, maradjanak még sokáig ilyen vidámak, őrizzék meg testi-lelki egészségüket! Tudják és érezzék: szeretett, fontos és megbecsült tagjai közösségünknek! – zárta gondolatait a polgármester asszony.

Az ünnepre, amely egyben a zene világnapja is, az önkormányzat az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával zenés műsorral készült. Táncolnék a boldogságtól címmel az Operett Voices társulat művészei, Várnai Adrienn és Karányi Péter örökzöld operettslágerekből álló összeállítását láthatták az ünnepeltek, akik sztárvendégként Peller Károlynak is tapsolhattak. Az operettet retró­show követte: Lőrincz Veronika és Farkas Zoltán nem csupán mosolyt csalt az arcokra, az ismerős dallamok hallatán a közönség soraiból többen táncra perdültek. A ledolgozott kalóriák pótlására sütemények bőséges választéka várta az örökifjakat az állófogadáson, ahol meghitt beszélgetés közben felszabadultan élvezték egymás társaságát. muvhaz.nagyvenyim.hu

Az Operett Voices művészei, Peller Károly, Várnai Adrienn, Karányi Péter
Fotó: muvhaz.nagyvenyim.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában