Éves

2021.09.26. 15:30

Jó hangulatban telt az egyesület összejövetele

Éves rendes közgyűlését és szüreti mulatságát tartotta meg a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Egyesülete Dunaújvárosban a Campus étteremben 2021. szeptember 22-én.

Kállai Félix

Fotó: Kovács Ákos

Közgyűlés

A pandémia miatt elmaradt közgyűlést pótolták be most, melyen a május 21.-i elnökségi ülésén elfogadottakat erősítette meg a közgyűlés. Részletes beszámolót hallgattak meg az egyesület 2020 évi tevékenységéről, gazdálkodásáról, valamint a felügyelő bizottság beszámolója is ismertetésre került, melyet a közgyűlés résztvevői elfogadtak. Ezek után a 2021-es év programtervezetének bemutatása és a költségvetés ismertetése következett, majd ezek is elfogadásra kerültek. A soron következő program a 2022. évi tisztújító közgyűlés előkészítéshez a jelölőbizottság megválasztása volt. A közgyűlés megválasztotta Marcshalkó Ferencnét a jelölőbizottság elnökének, Klics Gyögynét és Koronczai Ágnest pedig a bizottság tagjainak.

Fotó: Kovács Ákos

25 éves évforduló

Szintén a koronavírus helyzet miatt elmarat az egyesület fennállásának 25 éves évfordulójának ünnepsége. Ezt most részben sikerült pótolni. A jelenlévő tagok ajándékban részesültek, melyet a dunaújvárosi Dunabau 777 Kft. felajánlása alapján tudtak kiosztani.

Szüreti mulatság

Ezzel véget is ért a hivatalos része a rendezvénynek, majd megkezdődött a szüreti mulatság, ahol egy finom vacsora elfogyasztása mellett beszélgettek és mulatoztak a résztvevők és következett a mindig sikeres tombola sorsolás. Az egyesület újonnan belépett beloianniszi tagjai is szép számmal vettek részt a rendezvényen, de várják még a hozzájuk csatlakozni vágyókat!

Fotó: Kovács Ákos

40 éves a MEOSZ

A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége 40 éves évfordulójának tiszteletére ünnepi közgyűlést rendeztek Budapesten, melyre meghívást kapott Dunaújvárosból a Mozgáskorlátozottak Együtt Egymásért Egyesülete elnöke és alapító elnöke is. Kondor László egyéb elfoglaltsága miatt Szilágyi Miklós vett részt az eseményen. Farkas Zsolt pedig a MEOSZ felügyelőbizottságában betöltött tagsága miatt kapott meghívót.

Jövő héten pénteken, azaz október elsején a MEOSZ a Parlament Vadásztermében tartja meg az ünnepi összejövetelét, ahol a mozgáskorlátozott emberek életminőségének javítása érdekében kiemelkedő munkát végzett személyeket tüntetik ki.

Kirándulás

Egy megnyert pályázat jóvoltából október 16-án turisztikai kiránduláson vesznek részt. Idén Budapestre, a Hősök terére látogatnak el. Vonattal felutaznak Budapestre, majd külön buszokkal szállítják őket a helyszínre, melyek alkalmasak kerekesszék szállítására is. A látogatás tartarmaz még egy finom ebédet is. A következő turisztikai állomás a Parlament megtekintése lesz, de erre már csak jövőre kerül sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában