driftbemutatóval

2021.09.18. 07:00

Bimmer-randevú a kockánál

Ingyenes autóstalálkozóra várják az érdeklődőket szombaton

Molnár Emese

Driftelés is szerepel a programkínálatban Fotó: archív

A BMW Partyzans dunaújvárosi csapat egy ingyenes programra várja az autómárka szerelmeseit és minden érdeklődőt szeptember 18-án az alsó Duna-parton.

A járványügyi helyzet miatt eddig korlátozottak voltak a lehetőségeik, így most nagyon örülnek, hogy ismét találkozhatnak és szenvedélyüknek hódolhatnak. A programok között ugyanis lesz driftbemutató, családias hangulatú vetélkedők is színesítik a 10 órakor kezdődő rendezvényt. Mint azt a felhívásban írják, az idei évben a jótékonyságé lesz a főszerep, egy rászoruló kutyamenhely megsegítésére ajánlják fel a beérkező adományokat, mégpedig a FÁDA civil állatmentők számára.

A szervezők hirdetnek olyan versenyszámokat is a nap folyamán, mint például kipufogó-hangnyomás mérése (versenyző, benzines és dízel kategóriákban), gumifüstölés. Keresik a találkozó leghangosabb, legerősebb, valamint a legmesszebbről érkező emberét is.

Bár ez egy BMW-központú találkozó lesz, de megnézhetik a látogatók, hogy mit is tud egy vr6 turbós Lada.

Driftelés is szerepel a programkínálatban
Fotó: archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában