koncert

2021.07.01. 13:00

Tóparti randevú a Megasztár 6 győztesével

A Millenniumi parkban minden hónap utolsó szombatján koncertek csábítják a közönséget

Balla Tibor

2021.06.26. Radics Gigi koncert Rácamáson a Mileneumi tónál Rácalmás Fotón: Radics Gigi Fotós: Szabóné Zsedrovits ENikő SzZsE DUnaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

A világjárvány miatti hosszú kihagyás után Rác­almás város önkormányzatának ismét lehetősége nyílt rendezvényeket tartani. Abban bíznak, hogy ebben az évben már minden szokásos rendezvényüket megtarthatják, készülnek az augusztus 20-ára, a tökfesztiválra, az adventi rendezvényekre, mindenre, amit a látogatók megszoktak és megszerettek.

Rögtön az első hétvégén kettővel is várták a közönséget. A Millenniumi parkban, egy elválasztott rendezvényterületen belül zajlottak a programok. A Randevú a tónál címet viselő sorozat keretein belül a nyár folyamán minden hónap utolsó szombatján este 20 órától ingyenes koncerteket rendeznek.

A sorozat indításaként Radics Gigi és zenekara lépett fel szombaton. Az énekes hatalmas szavazati fölénnyel volt a Megasztár 6 győztese. Ennek megfelelően remek hangulatot teremtett, több ismert dalát is elhozta, de énekelt a Barna lány című albumáról is, végül pedig a Rolling On The River című Tina Turner-slágerrel búcsúzott.

A folytatásban július 31-én a Balkán Fanatik Trió, augusztus 28-án a Palya Bea Trió lép majd fel a tóparti színpadon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában