Gárdony

2021.06.18. 09:00

Kerékpáros szervízoszlopot adtak át a Velencei-tó partján

A kerékpárosok a jövőben Pákozdon és Gárdonyban is igénybe vehetik a szervizállomást.

duol.hu

A Fejér megyei Gárdonyban 2021. június 16-án, szerdán került sor a Velencei-tó körül futó kerékpárút mentén felállított és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által adományozott kerékpáros szervízoszlop ünnepélyes átadására.

Fotó: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Információs Portál

Az esemény megnyitóján dr. Varga Péter rendőr dandártábornok, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője megköszönte a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és helyi önkormányzat együttműködését, melynek köszönhetően immár két Fejér megyei településen is rendelkezésre állnak a kerékpárok javításához szükséges eszközök, preventív kiadványok, és a kerékpár-regisztráció.

A szervizpontnál lehetőségük nyílik a kerékpárosoknak járműveik gyors szervizelésére az oszlopon elhelyezett pumpa, nyomásmérő, különböző méretű és állítható villás- és imbuszkulcsok segítségével.

A Fejér megyében Pákozd után másodikként, Gárdonyban telepített szervizoszlop átadásán részt vett dr. Garamvölgyi László nyugállományú rendőr dandártábornok, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója, Budavári Árpád rendőr ezredes, a Gárdonyi Rendőrkapitányság vezetője, Tessely Zoltán országgyűlési képviselő, Tóth István Gárdony Város polgármestere is, továbbá a bűn-és balesetmegelőzési szakemberek, helybeliek és a turistaként érkezők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában