pályázati kiírás

2021.03.07. 08:00

Gyerekrajzokat várnak

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága immár hetedik alkalommal rajzpályázatot hirdet az OTP Bank Bozsik-programban szerzett élmények megörökítésére a programban részt vevő gyerekek számára.

duol.hu

Évek óta sikeres a kezdeményezés

Fotó: fmlsz.hu

A képek és festmények A4-es méretű papírra készülhetnek. A munkák elkészítéséhez bármilyen anyag felhasználható (ceruza, toll, tus, zsírkréta, vízfesték stb.), de az eredeti példányt szükséges beküldeni. A művek hátsó oldalán nyomtatott betűkkel, olvashatóan fel kell tüntetni: a pályázó teljes nevét, születési idejét, az OTP Bank Bozsik-programban részt vevő egyesületének vagy oktatási intézményének nevét. Lakcímét, elérhetőségét (a pályázó és/vagy a szülő/nevelő telefonszámát és e-mail-címét), a kép címét, valamint a törvényes képviselő nevét és aláírását. Azok a pályamunkák, amelyek a fentiek szerinti adatokat nem tartalmazzák, nem vehetnek részt. A beküldési határidő március 26. A cím: MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság, 8000 Székesfehérvár, Honvéd utca 3/a.

A pályamunkákat április 19-ig háromtagú zsűri értékeli. A díjazásról: oklevélben és sportszerjutalomban részesül korosztályonként (U6–7, U8–9, U10–11, U12–13) a legjobb 1–3. helyezett pályamű. Közönségdíjban részesülnek azok a pályázók korosztályonként, akik munkájára április 18-ig a legtöbb szavazat (like) érkezik az igazgatóság Facebook-oldalára. A díjakat a Mol Aréna Sóstó stadionban NB I-es mérkőzés keretében adják át.

Pályázni kizárólag olyan munkákkal lehet, amelyek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyiségi jogait. Amennyiben a beadott pályamunkák mégis más személyek szerzői vagy egyéb személyiségi jogait megsértik, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik, és köteles az MLSZ-t mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni. A pályázó és törvényes képviselője a rajz megküldésével díjigényéről kifejezetten lemond az alábbi felhasználások tekintetében, illetve engedélyezi, hogy az MLSZ azokat felületein (honlap, Facebook, sajtóorgánumok) és esetleg a pályázat kapcsán rendezendő kiállításon nyilvánosságra hozza.

Évek óta sikeres a kezdeményezés
Fotó: fmlsz.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában