tündérszépek

2021.03.23. 14:00

Abigél nyerte a szépségverseny megyei válogatójának közönségszavazását

Lezárult a Tündérszépek megyei fordulója. Íme, Fejér legszebb lányai:

duol.hu

Fotó: Solymos Gabriella

Hatalmas érdeklődés mellett zajlott le Tündérszépek című szépségversenyünk megyei fordulója. Hetek óta töltik be szebbnél-szebb lányok a duol.hu és a Dunaújvárosi Hírlap hasábjait.

A négy továbbjutó hölgy március 26-tól a regionális fordulóban Veszprém és Zala megye szépségeivel fog megmérkőzni a Tündérszépek országos döntőjébe való bejutásért.

Olvasóink március 22-én éjfélig értékelhették Fejér megye szépségeit, akik saját portfólióval, vagy profi fotósaink által, stúdiókörülmények között készített fényképpel vettek részt versenyünkön. Megyénkből 22 lány mérette meg magát az első körben, akik közül szerkesztőségünk szakmai zsűrije; Silye Sándor, Bokros Judit és Pásztor Zoltán, a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztő-helyettese jutatott tovább három lányt a regionális fordulóba. Rajtuk kívül olvasóink még egy hölgynek adták meg a további versenyzés lehetőségét.

A közönség a 18 éves nagyvenyimi Orbán Abigélnek szavazott bizalmat

A végső közdelem nagyon izgalmas volt, Orbán Abigél, Horváth Fanni és Kálló Jennifer fej-fej mellett haladva, hol az egyikük, hol pedig a másikuk került az élre. Ez is mutatja, milyen erős verseny volt a Fejér megyei forduló.

Orbán Abigél

Abigél további fotói és bemutatkozása: https://www.duol.hu/tunderszepek/orban-abigel/

Interjú a szépséggel:

https://www.duol.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/orban-abigel-a-nagyvenyimi-tunderi-szepseg-4223407/

A zsűri értékelése alapján az első helyen a 20 éves sárkeresztesi Pánczél Nóra végzett:

Nóra fotói és bemutatkozása: https://www.duol.hu/tunderszepek/panczel-nora/

 

Mögötte a 24 éves kápolnásnyéki Szőke Natália:

Natália fotói és bemutatkozása: https://www.duol.hu/tunderszepek/szoke-natalia/

 

A képzeletbeli dobogó harmadik fokára pedig a 18 éves lovasberényi Egyed Orsolya állhatott fel:

Orsolya további fotói és bemutatkozása: https://www.duol.hu/tunderszepek/egyed-orsolya/

A zsűri hosszas tanakodás után, alaposan mérlegelve hozta meg döntését, mely során sok szempontot igyekeztek figyelembe venni. Elmondták, hogy a belső szépség is nagyon fontos kritérium a lányok kisugárzása mellett, valamint örömmel olvasták a bemutatkozó szövegüket is, hogy teljesebb képet kaphassanak az adott versenyzőről. Az abszolút nyerő a zsűri számára a természetesség és a nőiesség volt, nagyon örültek, hogy ennyi gyönyörű lány van Fejér megyében.

Fejér megyei lányok, hajrá! – zárta lelkesen az értékelését Pásztor Zoltán főszerkesztő-helyettes.

A március 26-án induló regionális fordulóban Nóra, Natália, Orsolya és Abigél fognak megmérkőzni Veszprém megye és Zala megye Tündérszépeivel. Ahogy azt már olvasóink megszokhatták, hírportálunkon és napilapunkban továbbra is naponta kiemelten mutatunk be egy-egy hölgyet, március 26-tól pedig a teljes regionális mezőnyt lehet szívekkel értékelni, egészen április 6-án éjfélig a www.duol.hu/tunderszepek oldalon.

Arra biztatjuk Olvasóinkat, hogy ezt tegyék is meg, hogy minél nagyobb eséllyel jussanak Fejér megyei lányok a harmadik fordulóba, emellett a szavazók is értékes ajándékokkal gazdagodhatnak!

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy megjelenésükkel napról napra szebbé tették lapunk és hírportálunk olvasóinak napjait, a továbbjutóknak pedig ezúton is szívből gratulálunk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában