dunaújváros 70

2021.01.20. 12:00

Élje újra a kiállítást

Az Intercisa Múzeum hétről-hétre elérhetővé teszi a – szeptemberben nyílt, majd november közepén véget érő – Dunaújváros alapításának 70. évfordulójára megrendezett időszaki kiállítás tárlat kísérő szövegét.

duol.hu

A megnyitóra szép számmal mentek érdeklődők, azonban a koronavírus okozta járványhelyzet miatt sokaknak nem volt lehetősége ellátogatni a múzeumba.

A múzeum mégis elérhetővé teszi a tavalyi kiállítást, nemcsak azoknak, akik akkor nem tudtak elmenni, hanem azoknak is, akik bár látták, de újra felelevenítenék a korábban olvasottakat, látottakat. Hetente megjelítik majd a tárlat kísérő szövegét.

Aki kíváncsi rá, milyen volt Dunaújváros egykor és szívesen olvasna a város korai történetéről vagy éppen képeket nézegetne abból az időszakból, annak nincs más dolga, kövesse a múzeum Facebook oldalát, hiszen minden szerdán újabb és újabb érdekességekkel jelentkeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában