két napon keresztül

2020.09.30. 18:00

A világháló veszélyeiről

Az Internet a mai világ egyik legnagyobb vívmánya/áldása/lehetősége, ugyanakkor van árnyoldala is. Nem árt, sőt kifejezetten hasznos, ha okosan és tudatosan használjuk. A Dunaferr iskolásoknak tartott előadást a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság.

duol.hu

Fotó: dszc

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Bűnmegelőzési Alosztálya, Kiss Dénes rendőr őrnagy úr két napon keresztül tartott tájékoztatót a Dunaferr iskola diákjainak az internet-használat során felmerülő veszélyekről, a közösségi oldalakkal kapcsolatos kockázatokról és az online függőségről. – Írja a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum honlapja.

Azt tudták, hogy a világon élő cirka 7 milliárd ember 12 milliárd okos eszközt használ? És azt, hogy a durván 10 milliós Magyarországon 12 millió SIM kártya van forgalomban? Az Internetnek köszönhetően rengeteg lehetőségünk van, ugyanakkor a felelősségünk is óriási. Szülőké, tanároké, iskoláé. Fontos, hogy gyermekeink pontosan tudják, hogy mit használnak, milyen következményekkel kerülhetnek szembe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában