lecsológia

2020.08.01. 20:00

Hogyan készíti a lecsót? – Várjuk a fotóikat és a receptjeiket

E sorok írója, mint a melléklet fotón is látható jó szaftosan finom ropogós kenyérrel szereti a lecsót enni. Persze nem baj, ha van hozzá egy kis zsírjára sült házikolbász is.

duol.hu

[email protected] címre várjuk az önök által készített lecsók fotóit és a receptjeiket.

Nálunk az a különlegessége a lecsónak, hogy csak hagyma, paprika, paradicsom van benne és a fűszerek. Ehhez jön még az édesítőszer, vagy cukor, ki hogy szereti. Nem kell nagyon édesre készíteni, de vegye el az esetlegesen benne lévő savanykás ízeket. Mi a karikára szeletelt füstölt házikolbászt külön serpenyőben a maga zsírján sütjük meg. Tálaláskor adjuk a lecsóhoz. Igyekszünk jó bő levet hagyni neki, mert nincs annál jobb, mint friss ropogós kenyérrel tunkolni a finom lecsószaftot.

Nincs lecsóburkolás tunkolás nélkül

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában