sok ott a látnivaló

2020.07.19. 13:00

Simontornyát méltatja a Karinthy-gyűrűs humorista

Foray Nándor

Fotó: wikipédia

Akik még nem jártak Simontornyán, azok tegyék meg, és ne kerüljék el a várat, tanácsolja Nagy Bandó András Karinthy-gyűrűs humorista, előadóművész, író egy videóban. Azzal indokol: egyrészt sok ott a látnivaló és a tudnivaló, másrészt nagyon jó érzés a jó levegőn, napsütésben körbejárni a várban. Nagy Bandó András azt sem felejti el megemlíteni: volt egy nagyon szép, jótékony célú előadása is Simontornyán, és lehet, hogy az elkövetkező időkben is lesz, talán pont a simontornyai várban.

A humorista a videóban azt is elárulta: ő minden vár híve, mert azok kicsit a szépet, a múltat idézik elé. Ilyenformán büszkélkedhet azzal, hogy Magyarország majdnem összes várát látta, még a legeldugottabb füzéri várat is, amikor épp ott lépett föl. Tehát fellépései vitték el azokra a helyekre, ahol van vár. A Nagy Bandó-féle videó elérhető IDE kattintva, a Simontornya Aktuális Info nevű Facebook-csoportban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában