hívják kollégáinkat

2020.03.23. 10:00

Ha teheti, online fizesse elő lapunkat!

Tisztelt Olvasóink!

Folytatódik a következő havi előfizetési díjak beszedése. Kiadónk is szeretne hozzájárulni ahhoz, hogy minél jobban lecsökkentsük a személyes érintkezéseket, segítve ezzel a járvány további terjedésének megfékezését.

Ezúton értesítjük előfizetőinket, hogyha áttérnének a napilap díjfizetésének készpénzes vagy csekkes módjáról az átutalásra, az alábbi a teendőjük:

Internet- vagy mobilbank segítségével utalják át kiadónk számlaszámára (10300002-20108698-49020047) az előfizetői díjat. A közlemény rovatban kérjük, feltétlenül tüntessék fel az előfizetői kódot – ez a készpénzes számla vagy a csekk jobb felső sarkában található – vagy a számla sorszámát, esetleg az előfizető nevét, címét.

Ha segítségre lenne szükség az előfizetés befizetésével kapcsolatban, vagy az újságárusnál vásárlás helyett inkább előfizetnének napilapunkra, hívják kollégáinkat a 06 94/999-120-as számon!

Mediaworks Kiadói Zrt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában