érzik, hogy ezt kell tenniük

2020.03.24. 16:00

Bezárt a mozi, de még így is segítenek

Szalai Attila a dunaújvárosi Mozicentrum Kft. egyik vezetőjeként lapunknak elmondta, az elsők között zártak be a koronavírus-járvány miatt.

duol.hu

Megelőző intézkedésük részeként társadalmi felelősségüket átérezve, a város és vonzáskörzete lakosságának védelme érdekében, nem csak üzemeltetőként, hanem többgyermekes lokálpatrióta szülőként is érzik, hogy ezt kell tenniük.

Úgy gondolták, hogy a bezárás miatt megmaradt vagy feleslegessé vált készleteikkel, eszközeikkel segítenek. Így a Mozicentrun Kft. felajánlott 1000 palack üdítőt a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórháznak, amit 2020. március 24-én a városvezetés támogatásával és a DVG Zrt. segítségével el is szállítottak. Felajánlották továbbá egyéb erőforrásaikat is, úgymint sörpadokat, rendezvénysátort, hangosbeszélőket és 2 darab 3D nyomtató nyomtatási kapacitását is. Ez utóbbiak felhasználásáról a későbbiekben egyeztetnek.

Fotó: amatőr

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában