motiváló előadás

2020.02.11. 15:00

Ha február, akkor Szőnyi Ferenc az MMK-ban!

Az állóképességi sportok elhivatott gyakorlói – kerékpárosok, triatlonosok, futók, terepfutók, ultrások és egyéb sorstársak... – számára bizonyára már fix programnak minősül a februári (edzés)naptár kiegészítőjeként, hogy Szőnyi Ferenc ultrasportoló ismét Dunaújvárosban, a Munkásművelődési Központban tartja egyik évértékelő, motiváló előadását.

Szabó Szabolcs

Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Dunaújváros

Szőnyi Ferenc
Fotó: Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Idén sem lesz másként: Szőnyi Feri megszokott közvetlen és számos ponton öniróniával telített beszédfolyamban regéli majd el, milyen nemzetközi versenyeket abszolvált a 2019-es esztendőben, sőt, tanácsaival is segíti majd a sporttársakat.

A helyi kerékpár- és triatlonsport iránt elkötelezett Aquarius Kerékpárbolt munkatársainak jóvoltából a február 13-án, csütörtökön este fél héttől kezdődő Szőnyi-előadás ezúttal is díjmentesen látogatható. Szőnyi Ferencnek bőven lesz mit mesélnie a mögöttünk hagyott évről. Például: futva teljesítette az El Camino 780 kilométeres zarándok­útját. Kiváló eredményt ért el két legendás ultratriatlon-versenyen: az ötszörös Ironman-kihíváson Svájcban a 3., az osztrák Bad Blumauban pedig 6. helyen zárt. Kétségtelen, a nemzetközi színtéren is a topkategóriában jegyzett ultrásnak a tavalyi év egyik fő versenye a mexikói 20-szoros Ironman volt, itt második helyen zárt, immáron másodszor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában