nyerjetek egy ráadás nászutat

2020.02.03. 20:30

Álompárok humoros és romantikus esküvői fotói

Rengeteg házaspár jelentkezett már az Év Párja játékunkra, azonban még mindig nyitva áll a lehetőség mindenki előtt, aki 2019-ben házasodott, és a pár valamelyik tagja rendelkezik Dunaújvárosi és környéki állandó lakcímmel!

duol.hu

Fotó: Katona Andras

Nagyon nehéz dolgunk volt, hiszen rengeteg fotót küldtek be nekünk a friss házaspárok. Legötletesebbet, legszebbet és legaranyosabbat választani talán nem is lehet. Nézegessétek végig velünk! Nyerhettek egy csodálatos utónászutat, vagy egy romantikus vacsorát! Jelentkezéseteket és kedvenc fotótokat itt küldhetitek be!

Andi és Viktor Dunaújvárosból neveztek a versenybe:

Az álompár örül a nagy napnak

Edit és Gábor Adonyból, igazán szép helyszínt választottak az esküvői fotó helyszínéül:

Edit és Gábor a Brunszvik-kastély parkjában Martonvásáron

Brigitta és Miklós a dunaújvárosi városháza előtti szökőkútnál:

A dunaújvárosi pár a város központjában, nem messze a házasságkötő teremtől találta meg a tökéletes esküvői fotó helyszínét

Krisztina és András megadták a módját az esküvőnek:

Álomesküvő egy álomautóval

Csilla és Zsolt a kilátót választották a tökéletes helyszínnek:

A romantikus Duna-part és a szerelmesek

Attila hiába menekülsz, Fanni már megszerzett magának!

A vicces fotón Fanni és Attila Dunaújvárosból

Ha további cuki, vagy épp lélegzetelállítóan szép párt szeretnétek nézegetni, akkor ide kattintva láthatjátok őket! Szavazzatok a legszebb, legaranyosabb és legötletesebb fotókra itt!

Játsszatok velünk! Idén is útjára indítottuk Az év párja 2019 elnevezésű esküvői fotópályázatunkat, melynek győztesei értékes nyereményekkel gazdagodnak.

Legyetek Ti az év házaspárja és nyerjetek egy ráadás nászutat a Hotel Bonvino Wine & Spa-ba, vagy egy gyertyafényes romantikus vacsorát!

Fotókalandra fel! Amennyiben 2019-ben házasodtatok össze, és megyénkben laktok, akkor ide kattintva tudjátok feltölteni esküvői fotótokat.

Utána nincs más dolgotok, mint hogy mozgósítsátok ismerőseiteket, és szerezzetek minél több szavazatot, hogy a Tiétek legyen a szuper nyeremények egyike!

Nevezési és egyben szavazási időszak: 2020. január 23. – 2020. február 13. 12:00

Eredményhirdetés: 2020. február 14.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában