A jegyespárok minden kíváncsiságát kielégíti a Campus esküvői kiállítása

2020.01.15. 14:00

„Ha minket választ, csak annyi a dolga, hogy jól érezze magát”

Hetedik alkalommal rendezi meg a Campus étterem a hagyományos év eleji esküvőkiállítását. A rendezvény a szokásos magas színvonalon zajlik majd, a visszatérő szolgáltatók mellett néhány új résztvevővel kiegészülve.

Tóth Alexandra

Fotó: ZSEDROVITS ENIKO

„Csak olyan szolgáltatók vesznek részt a kiállításon, akikért tűzbe tenném a kezem.” – mondja Varga Erzsébet, a Campus étterem üzletvezetője. Ahogy meséli, itt többről van szó, mint egy egyszerű együttműködésről a különböző partnerekkel, hiszen a lojalitás oda-vissza működik. Az esküvőkiállításon a szolgáltatók által kínált magas színvonal mellett arra is figyelnek, hogy a különböző ágazatok képviselői közül csak egy, az étterem vezetősége által a legjobbnak tartott cég vagy vállalkozás vegyen részt. „Nem konkurenciahelyzetet szeretnénk teremteni, hanem bemutatni szakterületenként azokat, akik saját szférájukban szerintünk a legjobbak.”

Elbűvölő pár a 2019-es kiállítás bemutatóján
Fotó: Zsedrovtis Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A visszatérő vendégek mellett idén standol majd Szántóné Konics Angéla kézműves ékszerkészítő és Galambos Péter bármixer is. Az üzletvezetőtől megtudtuk, a jegyespárok igényei folyamatosan változnak, így lépést tartva az esküvői trendekkel most egy szelfigépet üzemeltető céggel is bővül a kínálat.

Arra a kérdésünkre, hogy melyek a legnagyobb érdeklődést vonzó programok egy ilyen kiállításon, elsőként azt válaszolta, hogy az éttermük által készített menü kóstolása a meghatározó. „Úgy tűnik, főleg az örömszülők reszortja az, hogy az esküvőn felszolgált étel kifogástalan legyen. A húsleves és a pörkölt íze, minősége mindig sarkalatos kérdés.” – meséli.

A második szenzáció többnyire a ruhabemutató, az Ámor szalon főleg a menyasszonyokra fókuszál, az Amanda már az örömanyák felé is nyit, a Gentleman szalon pedig kizárólag a férfieleganciával foglalkozik.

Horváth Attila, a Campus étterem tulajdonosa hozzátette, mottójuk az, hogy annak, aki őket választja, már csak annyi a dolga, hogy jól érezze magát. Évek óta sikeresen működő esküvőkiállításuk általában 3-400 fős látogatottságot jegyez, a rendezvényre pedig nemcsak az ifjú párokat, hanem mindenkit várnak, akik az esküvő szerevezésében segítenek a jegyeseknek.

A 2020-as esküvőkiállítás január 18-án, szombaton lesz majd a Campus étteremben. A rendezvény 10 órakor kezdődik egy köszöntővel és rövid interjúkkal, amely során a megjelent szolgáltatók bemutatják tevékenységüket és az idei trendeket. A kiállítás 17 órakor zárul, a nap folyamán pedig kétszer, 11 és 14 órakor esküvőiruha-bemutatót tekinthetnek meg a résztvevők.

Campus, esküvő

A szervezés oroszlánrészének terhétől megszabadulhat az a pár, aki úgy dönt, a Campus éttermet választja a nagy nap helyszínéül. Varga Erzsébet azt meséli, nemcsak helyszínt, ételt, italt és személyzetet, hanem igény esetén egy kész csomagot is ajánlanak, amelyet igénybe véve számos partnerük kedvezményt biztosít a házasulandók számára. A Campus éttermében kényelmesen maximum 140 vendég fér el, körasztalos elrendezés esetén pedig száz fős násznép számára biztosított a hely. A személyzet jó része már 7–10 éve a Campusban dolgozik, szakmaiságuk, tapasztalatuk kiemelkedő. Horváth Attila hozzátette, ugyanezt a színvonalat igény szerint külső helyszínen is képesek biztosítani. A Campus az egyik legnépszerűbb esküvői helyszín, híre főleg szájhagyománnyal terjed a szolgáltatók és a násznép tagjai közt – nem csoda, hogy évek óta telt házzal működnek, sőt, már 2021-re is van foglalásuk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában