nagyvenyim

2019.12.21. 07:00

Műsor és jókívánságok kerültek az idősek ajándékkosarába

Szívet melengető délutánt, kora estét tölthettek együtt a nagyvenyimi nyugdíjasok csütörtökön a Palágyi József Művelődési Házban. Karácsonyi ajándék volt ez a műsorral színesített hagyományos program a település idős lakóinak.

Körmendi Erzsébet

Szép és örömteli hagyomány, hogy a szeretet ünnepének közeledtével idősek karácsonyára várja Nagyvenyim önkormányzata és a Palágyi József Művelődési Ház és Könyvtár a község nyugdíjas lakóit. A csütörtök délutáni rendezvényen Vargáné Kaiser Katalin polgármester köszöntötte a lakókat. Szívhez szóló ünnepi gondolatai után a Nefelejcs óvoda Maci csoportjába járó gyerekek játékos műsora csalt könnyeket a nagymamák, dédmamák szemébe. A kicsik után a valamivel nagyobbak következtek a színpadon: a Kossuth Lajos Általános Iskola harmadik osztályos tanulói igazi karácsonyváró történettel lepték meg a vendégeket: a Mária kicsiny szamara című előadás az egyik különlegessége volt a nagyvenyimi ünnepi programnak.

Vargáné Kaiser Katalin mondta el szívhez szóló gondolatait

Példaértékű, ahogyan törődnek az idősekkel

A Nyugdíjasok Szociális Fórumával évek óta nagyon jó kapcsolatot ápol a helyi nyugdíjasklub, az Aranydaru, valamint a művelődési intézmény és az önkormányzat egyaránt. Semmelweis Ferenc, a fórum elnöke ezúttal is megtisztelte jelenlétével a rendezvényt. Köszöntőjében jó egészséget, boldog karácsonyt kívánt mindenkinek. Elismeréssel szólt arról a példaértékű törődésről, amellyel a nagyvenyimi önkormányzat körülveszi a helyi időseket.

Semmelweis Ferenc jó egészséget, boldogságot kívánt

A Musical Voices társulat művészei, Mészáros Edina, Kecskeméti Zsuzsi, Sánta Zsolt szórakoztatták a közönséget. Ajándékkosarukban retró táncdalfesztiváli slágereket, magyarnótacsokrot, operettdalokat adtak át. Az ünnepség állófogadással zárult.

Az óvodások tündéri műsorral kedveskedtek a nagyvenyimi nyugdíjasoknak az idősek karácsonya rendezvényen Fotók: Pásztor Máté

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában