spirituális találkozó

2019.12.29. 09:00

Bűbájos boszik fesztiválja volt

A közelmúltban egy fővárosi szállodában rendezték meg az évtizedes múltra visszatekintő Bűbájos Boszik Fesztiválját.

duol.hu

A boszorkánytalálkozón ismert boszorkányokkal, tündérekkel, kártyavetőkkel találkozhatunk. A rendezvényen három kategóriában is Miss Bűbájt választottak, a zsűritagokat pedig olyan ismert mágusok és varázslók alkották, mint Frabato ősi főmágus, Kárpáti Lili, a Boszorkányszövetség főpapnője, Vito boszorkánymester, Bartolovics Ildikó tündérboszorkány és a Bűbájos Boszik fesztivál szervezője, Bozóki Brigitta jövendőmondó látó és Éva Ilona tündérboszorkány is.

A rendezvény fő célja idén is az volt, hogy megismertessék és felszínre hozzák azt a spirituális tudást, ami minden emberben megvan. Ennek részeként rendezték meg azt a boszorkány-szépségversenyt, amelyben végül három kategóriában hirdettek győztest. A zsűri döntésének értelmében a Mini Miss Bűbáj címet Wágner Zoé, a Tini Miss Bűbáj címet pedig Rétegi Titanilla érdemelte ki.

Bartolovics Ildikó, a Bűbájos Boszik fesztiváljának megálmodója és szervezője elmondta: „Évekkel ezelőtt, amikor először szembesültem magával a boszorkánysággal, még csak gondolni sem mertem, hogy valamikor én magam is foglalkozni fogok vele. Mint tudjuk, a boszorkány szó magában elég ijesztő. Én mégis úgy gondolom, hogy maga a boszorkány egy felsőbb rendű tudás, amelytől az emberek félnek. Meg van benne a pozitív és a negatív energia is.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában