felnőtteknek és gyermekeknek

2019.10.02. 18:00

ÖKO-NAP a József Attila Könyvtárban

Október 5-én szombaton ÖKO-NAPot tart a József Attila Könyvtár.

duol.hu

József Attila Könyvtár, Németh Zsolt fotója

Fotó: Németh Zsolt

Ekkor nem előadások lesznek a könyvtárban, hanem hosszabb távra várják a gyermekeket játszóházba hogy a Hulladék utak mandalát bejárva megismerkedjenek az anyag körforgásával, szelektív hulladékgyűjtéssel, és a környezettudatosság alapjaival, a Replacc-játszótéren játszhassanak, kreatív foglalkozás keretében elkészíthessék saját „bevásárló” szatyrukat (jelképes alapanyagköltség: 100 Ft) az Ökologistic Alapítvány közreműködésével.

Hosszabb távra várjuk a szülőket is! (13 órától 18,30-ig) Amíg a gyermekek az Ökojátszóházban okosodnak, játszanak és tevékenykednek, addig az édesanyák, nagymamák, felnőtt érdeklődők Gyalus Boglárkával, a Natúr Szappan Bolt tulajdonosával bepillanthatnak az ökokozmetikumok világába.

Kérdésekre, tanácsadásra, receptek begyűjtésére, kozmetikumok és tisztítószerek készítésére is lesz lehetőség!!!

ÖKOKOZMETIKUMOK és TISZTÍTÓSZEREK – készítés és vásár

október 5., szombat 13:00 – 18:30

Az Országos Könyvtári Napok keretében Gyalus Boglárkával ajakápolót és házi tisztítószert készíthetnek az érdeklődők 2019. október 5-én, szombaton 13:00-18:30 között. A bemutató keretében kozmetikumok és szappanok vására is várja az érdeklődőket.

Amíg a szülők ajakápolót és házi tisztítószert készítenek, addig a gyermekek izgalmas Öko-játszóházi programon vehetnek részt....

ÖKO-JÁTSZÓHÁZ

október 5., szombat 14:00 – 17:00

A gyermekkönyvtárban RePlacc-játszótér, Hulladék utak mandala és Öko-kreatív foglalkozás várja az érdeklődőket az Ökologistic Alapítvány közreműködésével!

Játékok újrahasznosított anyagokból, utazás az anyagkörforgásban és vászonszatyor-festés!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában