Szponzorált tartalom

2019.05.14. 00:00

Modern fülhallgatók jó áron? Itt vannak a kínai termékek

Ha valaki manapság szeretne egy szuper, zenehallgatásra alkalmas eszközt vásárolni, ember legyen a talpán, ha a hatalmas kínálaton hamar el tud igazodni, és könnyedén megtalálja azt, amire neki valóban szüksége lehet.

Emellett szinte naponta kerülnek fel a boltok polcaira az újabbnál újabb fülhallgatók, amik már mindenféle, modern funkcióval is el vannak látva.

A fülhallgatók árfekvése rendkívül változó. Természetesen találhatunk silány minőségűt, melynek hangzása sem az igazi, illetve hamar kiesik a fülünkből, ami egy idő után nagyon bosszantó lehet, és van a másik véglet, ahol egy fülhallgató kényelmes és szuper, ám olyan magas áron kínálják, amennyit nem tudunk, vagy nem szeretnénk rászánni. De van vajon arany középút? Létezik olyan fülhallgató, mely jó minőségű, és igen korszerű, mégis alacsony áron megvásárolható?

A két legnépszerűbb kínai fülhallgató

Fotó: pixabay

A Xiaomi Mi IV Hybridet az egyik legkorszerűbb hibrid technológiával rendelkezik, mely egy dinamikus meghajtó, és egy kiegyensúlyozott, kétirányú armatúra keveréke. Ez a fülhallgató nem csak zenehallgatásra jó, hiszen headsetként is jól funkcionál, egy 58 dB érzékenységű SNR mikrofon gondoskodik a tiszta hangminőségről beszéd közben. A fülhallgató hangszóró része illeszkedik a hallójáratba, a vezetéke végén pedig egy teljesen hagyományos jackdugót találhatunk. A csomagolásban összesen 3 méretű gumiharang is van, ennek köszönhetően tökéletesen passzol a legtöbb fülmérethez. Ez a szuper minőségű, modern fülhallgató egy alsó árkategóriás terméknek számít, hiszen 5900 Forintért is hozzájuthatunk ma már.

Rendelés során lehetőségünk van ezüst, illetve arany változatok közül választani. A fülhallgató a legtöbb Android operációs rendszerrel működő kínai telefonok párosításával tökéletesen működik.

Hasonló árfekvésen található a Meizu EP 52 Lite fülhallgató is, mely kimondottan sportoláshoz lett kifejlesztve, így sem a nedvesség, sem az izzadság nem fog benne kárt tenni. A fülhallgató igen rugalmas, törhetetlen, hőre lágyuló elasztomerből készült, ennek köszönhetően nagyon könnyű, szinte alig észlelhető. A mágneses kiképzése miatt nem törik meg, és rendkívül praktikusan tárolható és hordozható. Használata folyamán a magas színvonalú, kiegyensúlyozott hangminőséget tapasztalhatunk, mely a szuper finom üvegszál hangszóróinak tudható be.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában