urológia

2019.04.15. 08:00

Újabb családbarát elismerés a Szent Pantaleon Kórháznak

A Magyar Kórházszövetség XXXI. Kongresszusán, Egerben díjat vehetett át a Szent Pantaleon Kórház urológiai osztálya.

duol.hu

Fotó: pixabay

A szakmai kongresszuson a Magyar Kórházszövetség és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom közös ”Családbarát Kórházi Osztály” díjainak átadására került sor április 12-én. Az elismerés elnyerésére pályázatot lehetett benyújtani, melynek elbírálásában két területet vettek górcső alá. Az egyik, hogy milyen módon segítik a kórházi osztályon a gyermekbetegek ápolását azzal, hogy a hozzátartozóik közelükben lehessenek, a másik szempont az volt, hogy miként segítik a kisgyermekes dolgozóikat az adott osztályon. A benyújtott pályamunkával kórházunk urológiai osztályának sikerült elnyernie a „Családbarát Kórházi Osztály” címet. A díjakat az urológiai osztályunkról Horváth Zsuzsanna osztályvezető főnővér és Fercsiné Szekeres Ildikó főnővér helyettes vette át.

Intézményünkben már van két „Családbarát Kórházi Osztály” – a szülészet-nőgyógyászati, valamint a fül-orr-gégészeti osztály –, akik a múlt évben kapták meg a rangos elismerést és bízunk benne, hogy a jövőben további osztályaink is sikerrel pályázhatnak a díj elnyerésére.

Gratulálunk és további jó egészség melletti munkavégzést kívánunk az urológiai osztály dolgozóinak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában