két dunaújvárosi

2019.03.15. 14:00

Elismerések nemzeti ünnepünk, március 15. alkalmából

Ünnepi állománygyűlésen emlékezett a katasztrófavédelem az 1848-49-es forradalom és szabadságharc örökségére március tizennegyedikén.

fmki

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság rendezvényén elismerések átadására is sor került.

A Himnusz hangjait követően dr. Szigeti Enikő tűzoltó alezredes köszöntőjében az 1848-49-es forradalom és szabadságharc örökségéről szólt. A megemlékezésen 1848. március tizenötödikének eseményeit dokumentumfilm vetítésével elevenítették fel, majd az ünnepség elismerések átadásával folytatódott.

Dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, a Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója a katasztrófavédelem érdekében végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként, nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából főigazgatói ajándéktárgyat adományozott

Czehmeiszter Mihály tűzoltó főhadnagynak, a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság rajparancsnokának,

Czehmeiszter Mihály tűzoltó főhadnagy Fotó: Iró Zoltán – RSOE

Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó főhadnagynak, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivőjének, Virág Imrének, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság hatósági osztály szakügyintézőjének és Zahola Éva tűzoltó zászlósnak, a székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltség hatósági osztály referensének. Az elismeréseket Erdélyi Krisztián tűzoltó dandártábornok, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság általános főigazgató-helyettese adta át március 14-én Budapesten.

Magosi Lajos tűzoltó ezredes, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója huzamosabb időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából ajándéktárgyat adományozott Bajcsi Béla tűzoltó őrnagynak, a Fejér megyei katasztrófavédelmi mobil labor kiemelt főelőadójának,

Bauer Ákos tűzoltó főhadnagynak, a dunaújvárosi hivatásos tűzoltó-parancsnokság szolgálatparancsnokának

és Zsöllei Tamás tűzoltó zászlósnak, a székesfehérvári hivatásos tűzoltó-parancsnokság különlegesszer-kezelőjének.

Fotó: Iró Zoltán – RSOE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában