teljesen átalakult

2020.11.26. 23:55

Látványos! Bajor Lili 20 kilót fogyott, elmondta hogyan csinálta

Egy diéta segített Bajor Lilinek, ma már nagyon jól érzi magát a bőrében.

Forrás: life.hu

„Nem csak a karrieremben akartam fejlődni, hanem a személyiségemben is. Idén húsz kilót fogytam egy speciális diétának köszönhetően, amelyet meglepően jól viselek. Bár egyelőre csak az előadásaimon mozgok, tervben van, hogy találok egy rendszeres mozgásformát. Emellett a legfontosabb, hogy egy kis önbizalomra is szert tettem. Sok pozitív dolog ért az utóbbi években, játszhattam napi sorozatokban, ahol megismertek a nézők, és nemrég a Viasat3 Balhés csajok című realityshow-jában szerepelhettem” – mesélte.

 

Arról pedig egy korábbi interjúban beszélt, hogy

azért is állt neki az életmódváltásnak, mert úgy érezte testsúlya túlzottan befolyásolja a feladatait, könnyen skatulyázzák a külseje alapján.

Azt, hogy sikerült megszabadulnia 20 kilótól, egy fehérjealapú fogyókúrának köszönheti. Ezzel az első hónapban 10 kilótól szabadult meg, ami olyan sikerélmény volt, hogy lendületet adott számára, hogy kitartóan végigcsinálja és elérje célját.

Az idén Bujtor István-díjjal kitüntetett színésznő sokáig bizonytalan volt saját magával kapcsolatban, ám ma már egészséges az önértékelése, és boldogabb, mint valaha. Mint a hot!-nak elmondta, idén a színészi munkái mellett arra is koncentrált, hogy felépítse magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában