Bulvár-celeb

2024.04.12. 06:30

Döntse el ön: valóban szellemek vannak Gábor fotóján?

Nyolc évig őrizgette a hátborzongató fotót a férfi, most nagy port kavart a felvétel.

MW

A fotó illusztráció!

Forrás: Getty Images

Fotó: David Wall

H. Gábor nyolc év után osztotta meg a nyilvánossággal a rejtélyes fotót. A középkorú férfi az akkori párjával ment el a Dunához, aki készített róla egy képet a kutyájával. Később döbbent rá, hogy nem csak ketten vannak a képen.

Gábor nem ijedt meg, inkább csak rácsodálkozott, amikor észrevette, hogy mit sikerült lencsevégre kapniuk. párjával. A 2016-ban készült a rejtélyes fotót még a NASA-nak is elküldte.

Évekig elfeledkezett a képről

„Akkor azért mentem le a Dunára, mert egy kedves festő barátom mondta, hogy valami együttállás lesz, és ha szabad szemmel nem is, de távcsővel bolygókat lehet látni majd a Földről” – mondta el a férfi. 

Gábor és akkori kedvese épp Dunakeszinél a parton sétáltatták kutyájukat, amikor rájuk sötétedett. Ekkor készült a rejtélyes fotó.

Az akkori párom fotózott le a kutyámmal, de el is feledkeztem róla. Aztán a laptopomon egyszer megnéztem, jobban kinagyítottam és volt rajta több gömbszerű valami. Szerintem a Hold és más bolygók lehetnek rajta

– mondja Gábor.

Nyolc év után áprilisban újra a kezébe került a fotó, és megosztotta az egyik ufókkal és paranormális jelenségekkel is foglalkozó zárt Facebook-csoportban – hátha valakinek van tippje, mik lehetnek a képen.

Gábor nem félős, nem riasztotta meg az, amit látott
Forrás: Ripost / olvasói fotó

„Régen és most sem riadtam meg attól, amik a képen vannak. Csodálkozom kicsit, bár csináltam már sok képet, és voltak hasonlók. Ezen viszont tisztán, élesen látszódnak. Gömbök, kerek alakzatok vannak a képen. Még a NASA-nak is elküldtem, a bolygóegyüttállás miatt” – büszkélkedett.

„Nem vagyok félős”

A férfi nem biztos abban, hogy bolygók vannak a képen, ám szerinte ufók még kevésbé lehetnek.

Sok furcsa dolgot láttam életemben, de mindig mindenre csodálattal, kutatva tekintettem. Ez így helyes! Sok minden van a világon, amihez még nem ér fel az emberi elme. Bármi lehet, nem vagyok igazán félős az ismeretlentől. Addig ismeretlen, ameddig egy dolgot nem tudunk megmagyarázni

– mutatott rá.

A Facebook-csoportban leginkább az ufóra vagy a szellemre szavaztak, de van a kommentelők között olyan, aki azt állítja: energiagömb, ORB (fényes gömb), szellem vagy angyal lehet Gábor mögött. Mások szerint pedig csupán néhány porszem koszolhatta be a kamera lencséjét – derül ki a Ripost cikkéből. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában