Bulvár-celeb

2021.09.11. 08:00

Sydney van den Bosch a saját szexi fotóival vigasztalódik

Régebbi bikinis képei tartják a beteg sztárban a lelket.

Forrás: Ripost

A napokban fül-orr-gégészeti műtéten esett át a Szerencsekerék háziasszonya, Sydney van den Bosch – írta az Origo.

A Farm VIP-ben is feltűnt szépségkirálynő arcüregében egy polipot fedeztek fel, ami az utóbbi időben növekedésnek indult, így a műtét mellett döntöttek a szakemberek.

Fotó: TV2

Már jó ideje ágyban van, közben bikinis képeket tesz közzé az Instagramján.

„Nos. Most, hogy kilenc napja ágyban vagyok, csak az tartja bennem a lelket, hogy vannak még képeim, amibe kapaszkodhatok, hogy leszek még ilyen barna itt, a vénasszonyok nyarán, csak leljek annyi erőre, hogy az ágy helyett ki tudjak kúszni a kertbe egy napágyba...” – írta a kép mellett, amit ide kattintva nézhetnek meg.

Nagyon lassan gyógyul

Bár a beavatkozás jól sikerült, és a Szerencsekerék háziasszonyát hamar hazaengedték a kórházból, a minap komplikáció lépett fel. Ezt egy 24 óráig elérhető instagramos sztoriban osztotta meg az aggódó rajongókkal.

„Sajnos a teljes arcüregem begyulladt műtét után, ami plusz kezelést igényel. Kinyúlt pizsi, fájdalomcsillapítók feltornyozva, és szorítsunk, hogy vasárnapra jobban legyek” – idézte Sydney-t a Ripost.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában