Gazdaság

2009.09.18. 11:30

DH: érdemes egy évre megrendelni, hűségkártyával gazdagodhat!

Dunaújváros – Az egy évre előfizető új hírlapolvasóknak, vagy az egy éves előfizetési időt elért régebbi előfizetőknek is folyamatosan küldik ki a hűségkártyákat

nincs nev

A DH olvasótáborához újonnan csatlakozók, vagy az egyéves előfizetési időtartamot elérő régebbi olvasók, akik eddig még nem kapták meg hűségkártyájukat, folyamatosan érdeklődnek, kártyás akciónk tehát bekerült a köztudatba – számolt be az eddigi sikerekről Tóth János, területi terjesztési vezető.

Azokat, akiknek előfizetésük egyéves lesz, havi rendszerességgel összesítik, s ez alapján folyamatosan gyártják és küldik ki számukra a névre szóló plasztik hűségkártyát. Azok, akik egy egész évre előfizetnek, először egy ideiglenes kártyát kapnak, amellyel már jogosultak a kedvezmények igénybevételére a közel negyven dunaújvárosi partnercégnél, illetve Fejér, Vas, Zala és Veszprém megye számos boltjában.

Az ideiglenes kártya után néhány héttel azonban mindenki kézhez veheti a végleges, plasztik hűségkártyát. Városunkban a legújabban csatlakozott üzlet a Skála Dunaújváros Áruház – ahol nyolc százalékos kedvezmény jár a vásárlóknak.  


Partnernek lenni

Az a cég, vállalkozás, amely partnerünk kíván lenni a Hűségkártya-programban, jelezheti igényét a husegkartya. plt.hu weblapon. Egy online jelentkezési lapot kell kitölteni az érdeklődőknek, akiket a jelentkezésük után munkatársaink felkeresnek majd. Érdemes csatlakozni, hiszen egyre több a hűségkártyával vásárló DH-s!  Kattintson ide a jelentkezéshez!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!