Foci

2017.04.27. 14:55

Szomszédvári rangadó Szabolcson

Fejér megye - A 25. forduló következik a Fejér megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, több érdekes párosítással körítve.

Káldor András

OSZ-CAR csoport

A szombati nyitónapon egyetlen találkozóra kerül sor a csoportban, a Kápolnásnyék csapata eddig hazai rendezésű mérkőzésein kiválóan szerepelt, hét győzelem és négy döntetlen mellett mindössze egy vereség a mérlegük, így ők az esélyesei az AFC Csákvár II elleni összecsapásnak. A tabella élén álló Bakonycsernye idegenben is legalább olyan jó százalékkal szerzett pontokat, mint otthon, így nagy meglepetés lenne, ha a Pákozd legyőzné őket. Móron nagy csatára van kilátás, már csak azért is, mivel a házigazdák zsinórban háromszor szenvedtek vereséget, javítani szeretnének, míg a Puskás AFC III továbbra is üldözné a Csernyét. A Videoton Baráti Kör legutóbb éppen a móriak skalpját szerezte meg, a tavaszra feljavuló piros-kékek az idegenben elég sok pontot elhullajtó Pusztavám-Jüllich együttesével szemben stabilizálhatják helyüket a tabellán.

Április 29., szombat, 17.00

Kápolnásnyék (6.)-Aqvital FC Csákvár II (15.)

Április 30., vasárnap, 17.00

Pákozd (12.)-Bakonycsernye (1.), Kőszárhegy (16.)-Bodajk 8.), Mór II (7.)-Puskás AFC III (2.), Vál (10.)-Mány (9.), Fehérvárcsurgó (5.)-Csór-Truck Trailer (14.), Szár (3.)-Pázmánd (11.), Videoton Baráti Kör (13.)-Pusztavám-Jüllich (4.)

A kék mezes Mór II ősszel legyőzte a Puskás AFC III-at
Fotó: Kricskovics Antal

AGÁRDI TERMÁL csoport

Jó mérkőzésre van kilátás Pusztaszabolcson, ahol a Szabadegyháza gárdáját látják vendégül. A két szomszédvár mindig nagy csatát vív, a szabadegyházaiak a tavaszi, kezdeti nehézségek után újra kiegyenesedtek, az utolsó három fordulóban begyűjtötték mindhárom pontot. A középmezőny rangadóját Nagylókon rendezik, adonyi siker esetén a csapatok helyet cserélhetnek. Nüanszok dönthetnek Seregélyesen, bár a Kisláng, amelynek jó az idegenbeli mérlege, akár simán is lehozhatja a meccset. A pillanatnyi formának döntő jelentősége lehet itt. A Nagykarácsony csapata számára matematikailag még van esély a bentmaradásra, ám ehhez viharos gyorsasággal el kell kezdeni nyerni, akár már vasárnap is a LMSK Cobra Sport együttese ellen. Igaz, nem szól mellettük, hogy az idei szezonban hazai pályán még egyáltalán nem örülhettek a három pont megszerzésének.

Április 29., szombat, 17.00

Besnyő-Iváncsa II (11.)- Enying (5.)

Április 30., vasárnap, 17.00

Pusztaszabolcs (6.)-Szabadegyháza (3.), Rácalmás (14.)-Sárbogárd II (12.), Nagylók (8.)-Adony (9.), Nagykarácsony (15.)-LMSK Cobra Sport (10.), Seregélyes (4.)-Kisláng (2.), Káloz (7.)-Ikarus-Maroshegy (1.)ka

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!