Foci

2012.07.04. 07:37

Góllövő nélkül

Nagykarácsony – A Fejér megyei harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Zöldharmónia csoportjában a tizedik helyen végzett a nagykarácsonyi együttes.

Gallai Péter

Néhány éves kihagyás után a 2011/2012-es bajnoki szezonra nevezett újra a nagykarácsonyi együttes. Az őszi idény végén tizenhat ponttal a kilencedik helyen teleltek. A tavasszal szerzett tizenhét pont ellenére egy helyet visszalépve, a tizedikek lettek. A gólkülönbségük viszont mínusz harminc volt, ami főleg a kevés lőtt gólnak köszönhető. Az együttes edzője, Mergl István összességében elégedett csapata teljesítményével. – A bajnokság rajtjánál, mint újonc gárda a középmezőnyt céloztuk meg, amit sikerült elérnünk. Az első év feladata volt még, hogy felmérjük, mire vagyunk képesek ebben az összetételben.



Természetesen azok a játékosok teljesítettek jól, akik rendszeresen látogatták az edzéseket. A legnagyobb problémánk a támadósorban volt, hiszen csupán harminckét találatot szereztünk. Több játékossal is próbálkoztunk ebben a csapatrészben, de nem sikerült megtalálnunk az igazi góllövőnket. A nyáron minden sorban erősíteni szeretnénk. Természetesen kiemelt feladat egy-két támadó igazolása. Négy labdarúgó felkerül az ifjúsági keretből, így egy erősen megváltozott összetételű gárdával vágunk neki a következő szezonnak. Július 20-án kezdjük a felkészülést az ősszel induló bajnokságra, amelyben mindenképpen a mezőny első harmadában szeretnénk végezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!