Foci

2015.11.04. 17:56

Hétközi erőpróba - Az FC Nitra jelenleg lépéselőnyben van

Dunaújváros – Komoly ellenfél ellen játszott tegnap délután felkészülési mérkőzést a Dunaújváros PASE U19-es és U17-es labdarúgócsapata.

Gróf András

Az újvárosiak ellenfele a szlovák FC Nitra hasonló korosztályos együttesei voltak. Először az idősebb csapatok mérkőztek egymással a Dunaújváros Stadion műfüves edzőpályáján. A vendégek magasan vezetik a hazai bajnoki sorozatot, így nem várt könnyű feladat a dunaújvárosiakra.

Dunajváros PASE – FC Nitra 2-5 (1-4)

Dunaújváros PASE: Győrfi – Bartha R. (Csányi D.), Koval (Kercsó B.), Katona, Bartha Kristóf, Abért, Szellák S., Vajda D. (Polacsek), Ásványi , Takács Sz. (Kovács R.), Kis R. Vezetőedző: Jakab Elek.

A dunaújvárosi gólokat Koval Viktor (39. perc) és Polacsek Patrik (59. perc) szerezte.

Ezúttal a második találkozón léptek pályára a fiatalabb labdarúgók. A vendégek jelenleg a szlovák pontvadászat nyolcadik helyén állnak.

Dunaújváros PASE – FC Nitra 1-2 (0-2)

Dunaújváros PASE: Tóth P. – Holentoner, Hompót, Vajda B., Tóth Á., Topp B., Hamar E. (Mezőssy), Hamar I. (Hollósi), Novák, Dobos Á., Boldizsár. Vezetőedző: Lőrincz Emil.

A dunaújvárosiak találatát Boldizsár Csaba szerezte.

A Dunaújváros PASE mindkét korosztályos együttese vereséget szenvedett, de rendkívül hasznos volt mindkét összecsapás.

Az újvárosi fiatalok belekóstolhattak abba, hogy egy más futballkultúrát képviselő országból érkező egyesület hasonló korosztályú csapatai hol tartanak a fejlődésben. Bizony érezhető volt az ellenfelek fizikai fölénye, ami bizony technikai tudással is párosult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!