Foci

2015.08.28. 16:05

A Dunaújváros PASE labdarúgócsapata végre felavathatja az új gyepszőnyeget

Dunaújváros - Szombaton végre bemutatkozhat a hazai közönségnek a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata. A Merkantil Bank Liga NB II ötödik fordulójában a 19 órakor kezdődő találkozón a Soproni VSE gárdáját fogadják az újvárosiak.

Gróf András

A dunaújvárosi labdarúgók ebben a szezonban először játszanak hazai környezetben
Fotó: DPASE

A vendég soproniak bizonytalan körülmények között vágtak neki a 2015/2016. évi másodosztályú bajnokságnak, így nem véletlen, hogy három vereséggel kezdték a szezont. Az első fordulóban Ajkán kaptak ki 3-1-re, majd hazai környezetben a Szigetszentmiklós is legyőzte őket 1-0-ra. A harmadik körben a Budaörs vendégeként szenvedtek 3-2-es vereséget. A múlt héten azonban otthon már gólnélküli döntetlent játszottak a feljutásra pályázó Mezőkövesd ellen. Augusztus hónapban azonban még folyamatosan alakult a játékos keretük. A tavalyi kölcsönszerződés szerződést kötöttek a védekező középpályás Holdampf Gergővel, leigazolták a támadó Batizi-Pócsi Balázst. Szombathelyről érkezett az utánpótlás-válogatott belső védő Hirschler Bence és a kapus Gyürü László. Két támadó középpályás, Barkovics Károly és Kustor Noel pedig az SC Soprontól került az SVSE-hez. Bajnokság közben érkezett a Dunaújváros színeiben is szereplő Papp Máté, akit a Videotontól igazolt le a klub, Soltész Barnabás pedig a Haladástól kölcsönszerződés alapján érkezett Sopronba. Az utolsó szerzeményük Károly Bálint, aki a Puskás Akadémiától került a hűség városába. Tehát elsősorban a fiatalokra épít Supka Attila vezetőedző.

A Soproni VSE elleni összecsapást Takács János vezeti, segítői Szalai Dániel és Demeter János lesznek. Online jegyvásárlásra nincs lehetőség. A pénztárak, mind a hazai, mind a vendégoldalon a mérkőzés előtt egy órával nyitnak. A vásárláshoz nincs szükség szurkolói kártyára. A belépőjegyek nem helyre szólnak, így a szektoron belül egymás mellé ülhetnek akkor is, ha nem egy időben vásárolják meg belépőiket. A diák és nyugdíjas szurkolóknak igazolvánnyal kell igazolniuk, hogy jogosultak a kedvezményes jegy megvételére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!