Foci

2014.04.25. 17:55

Kisvárda lesz a Dunaújváros PASE vendége

Dunaújváros - A Ness Hungary másodosztályú labdarúgó-bajnokság huszonötödik fordulójában szombaton 17 órakor a Dunaújváros PASE együttese a Kisvárdát fogadja.

Az első osztályú tagságra pályázó dunaújvárosi együttes jelenleg a feljutást jelentő második helyen áll a bajnoki tabellán. Négy ponttal előzi meg a harmadik FGSZ Siófok csapatát. A bajnokság hajrájában, ahogy fogynak a mérkőzések, minden egyes győzelemnek óriási értéke lesz, hiszen egyre kevesebb a lehetőség a javításra. Ezért rendkívül fontos lenne a három bajnoki pontot begyűjteni a kiesés elkerüléséért küzdő Kisvárda ellen. Semmiképpen sem szabad lebecsülni a vendégeket, hiszen tavasszal már tíz pontot szereztek. A rivális siófokiak Békéscsabán vendégeskednek ebben a körben, ahol senkinek sincs egyszerű dolga. A feljutással még a tabella negyedik helyén álló Gyirmót FC Győr gárdája is kacérkodik, akik a forduló előtt hat pont hátrányban voltak a újvárosiak mögött. A huszonötödik forduló nyitómérkőzésén azonban pénteken Nyíregyházán léptek pályára, ahol a hazaiak szereztek vezetést, de az első félidő végén két gyors találattal fordítottak. A második félidőben a hajrában azonban egyenlítettek a nyíregyháziak. A gyirmótiak pontvesztése azt jelenti, hogy dunaújvárosi győzelem esetén nyolc pontra nőhet a különbség a két együttes között a bajnoki tabellán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!