Foci

2012.06.21. 07:26

Német fegyelmezettség

Székesfehérvár - A csoportmérkőzések után egy fiatal, UEFA A-licenszes fehérvári edző szakértői véleményével találkozhatunk.

Matók János

A tradícionális fehérvári klub, az Ikarus mai jogutódjának, a Dunafém-Maroshegy fiatal feltörekvő szakvezetőjének, az UEFA A-licenszes diplomával rendelkező Viktor Ferencnek a gondolatait közöljük az Eb eddigi történéseiről.
- Edzőként figyelem a mérkőzéseket, így számomra elsősorban azt jó látni, hogy a  szövetségi kapitányok szakmailag miként nyúlnak bele a meccsekbe, s miként  reagálják le a történéseket. Nagyon tetszik például az, ahogy Joachim Löw fegyelmet tart a németeknél, rendre jó döntéseket hoz, és csapatként működteti az egyébként sztárokból álló válogatottját. A szurkolók többsége, szinte mindenki német-spanyol döntőre számít, ám úgy vélem, hogy lesz még meglepetés az Európa-bajnokságon, valamelyik csapat még beleköp  a levesbe. Csalódás? Egyértelműen a hollandok kiesése, ám ebből mi, magyarok csak jól jöhetünk ki. Mert a hollandoknál mindenki összeveszett mindenkivel, a világbajnoki selejtezőkre új csapatot kell építeniük, így nekünk is lesz esélyünk ellenük az őszi találkozón - osztotta meg véleményét olvasóinkkal a fiatal vezetőedző.

Még több cikk az Eb-ről itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!