Eddigi mérleg

2022.11.26. 07:57

Az A és B csoportban is lejátszották tegnap a második fordulót

A 2022-es katari világbajnokság pénteki játéknapján az A és B csoport második fordulójában találkoztak a csapatok, íme pillanatnyi állás.

duol.hu

Mesaal Barsam katari kapus (b2) ment a szenegáli Abdou Diallo (j) és Famara Diedhiou elől a katari labdarúgó-világbajnokság A csoportjának második fordulójában játszott Katar-Szenegál mérkőzésen a dohai at-Tumama Stadionban 2022. november 25-én.

Fotó: MTI/EPA/Ali Haider

A csoportvezető Ecuador és Hollandia egyaránt 4 ponttal, harmadik Szenegál.  Továbbra is pont nélkül áll Katar, így jó eséllyel nem jutnak tovább, az utolsó csoportkörben Hollandiával mérhetik össze erejüket a házigazdák. 

Forrás: nemzetisport.hu

A csoportot a Harry Kane vezényletével felálló Anglia vezeti 4 ponttal, az Egyesült Államok 2 ponttal a harmadik helyen áll. Az Egyesült Államok az utolsó körben Iránnal küzd meg a továbbjutásért, az angolok pedig Wales ellen biztosíthatják be a csoportelsőséget.

Forrás: nemzetisport.hu
  • A 2022-es katari FIFA-világbajnokság további hírei:  

https://www.duol.hu/rovat/foci-vb-2022  

Tippeljen ön is:  

https://www.duol.hu/foci-vb-2022/2022/11/ki-nyeri-a-katari-2022-es-labdarugo-vilagbajnoksagot-szavazzon  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!