Életmód

2015.07.05. 09:37

Életmód a csillagjegy alapján

Milyen az egészsége a különböző csillagjegyeknek s milyen életmód felelne meg nekik?

FMH

Ebben segít a tanácsadó:  Kos: ritkán betegszik meg, ha mégis elkap egy náthát, hamar túlesik rajta. Jellemző azonban rá a gyakori fejfájás, ami a sok idegeskedésnek és a kapkodó életmódjának tudható be. A betegségek megelőzése érdekében hasznos lenne beiktatni egy-egy stressz mentes relaxációs napot. Nem ártana mérsékelni a túlzott kávé-, teafogyasztást.

Bika: alapvetően erős szervezete van, képes egyes betegségeket orvosi beavatkozás nélkül is átvészelni. Mégis hajlamos minden betegségre, ami a légzőszervekkel kapcsolatos. A gége gyulladása pedig könnyen átterjedhet más testrészre is. Mozogjon minél többet, hogy megelőzze az elhízást.

Ikrek: elég fogékony a betegségekre, főként a vírusos fertőzések támadják meg gyakran. Számos csonttörésre is szert tehet élete során. Gyakoriak a ficamok, rándulások és az izomfájdalmak. Érdemes sokat a friss levegőn tartózkodni, fogyasszon sok gyümölcsöt és zöldséget.

Rák: szervezete nehezen küzdi le a vírusokat és a fertőzéseket. Leggyakrabban a gyomorral és az emésztőrendszerrel kapcsolatos betegségei vannak. Hajlamos a gyomorfekély kialakulására, ami az elfojtott problémáknak köszönhető. A rendszeres, többször kevesebbet étkezés jót tesz a gyomornak. Hamarosan folytatjuk a többi csillagjeggyel!

Pintér Beáta spirituális életvezetési tanácsadó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!